maandag 14 februari 2011

Babymaaksels

Ze zullen de komende tijd wel vaker op deze blog verschijnen: babymaaksels. Hier komen een paar leuke tutorials op een rijtje.


Een eenvoudig patroon voor een basis-babybroekje. Leuk voor zomerbabies om te dragen op een rompertje. Ideaal voor beginnende naaisters of mama's met weinig tijd (zijn er ook nog andere mama's?).

The tutorial for this lovely, easy pattern can be found here.


Ik zou zelf waarschijnlijk sneller twee losse broekjes maken, maar wie één keerbaar exemplaar wil kan terecht bij deze tutorial van Eloleo. Deze broekjes zijn in de zomer handig onder een jurkje.

(Sorry, tutorial is in Dutch)En bij deze foto dacht u waarschijnlijk: o, wat een leuke beenwarmers. Mis, dit zijn 'drool catchers'. Watte? Baby's steken nu eenmaal alles in hun mond en kwijlen er dan op los. Ook riempjes van buik-/rugdragers. Met deze hoesjes kan de boel een beetje hygiënisch blijven. Tutorial hier.

You can buy suckings pads, or you can make them using Lu Bird Baby's tutorial.

Of je kunt je baby afleiden met een uiltje. Eens iets anders dan een gewoon labeldoekje. Deze schattige uiltjes zijn gemaakt door Jill en gevuld met knisperende folie. Het orginele idee en patroon vind je hier.

Supercute, these crinkly owls. Found at Homemade by Jill, tutorial from The Rubber Punkin.

Onze oudste hebben we ingebakerd met doeken en spelden. Niet handig, maar hij sliep wel heerlijk. Mocht het nog eens nodig zijn, maak ik zo'n lief dekentje. Of misschien ook wel als het niet nodig is...:) Dit prachtexemplaar is gemaakt door Miss Stik. Het patroon komt uit het boek van Lotta Jansdotter en is hier gratis te downloaden.
Swaddling makes babies feel safe and snug, especially if they can use such a cute blanket. Lotta Jansdotter's pattern can be downloaded here.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten