donderdag 7 april 2011

Zwangerschapszwempak

Het leek mij heerlijk om tijdens mijn verlof naar het zwangerschapszwemmen te gaan. En dat is het ook. Lekker een uurtje gewichtloos zijn. Bewegen en een beetje aan mijn conditie blijven werken, zonder dat dit ergens pijn veroorzaakt.
Ik had alleen geen zin om voor die paar weekjes een speciaal badpak aan te schaffen en bikini's, daar houd ik niet van. Dus ging ik in een t-shirt. Alleen komen t-shirts omhoog in het water. Niet zo ideaal dus.
Onder de douche zag ik dat een andere aanstaande mama een tweedelig badpak had met een gesmockte buik. En dus dacht ik: dat kan ik ook. Het resultaat verdient geen schoonheidsprijs, maar blijkt wel super handig.
Men neme: een ruim vallend zwangerschapsshirt of -top, elastische onderdraad en een gewone bovendraad in een kleur die past bij het shirt. Ik nam een shirt van een dunne tricot, dat ik een keer als proefmodel had gemaakt. Smock het voorpand vanaf de onderkant. Ik deed 7 rijen, maar je kunt ook de hele buik doen. Geniet!

2 opmerkingen:

  1. Ik deed m'n gewone badpak aan. Ok, het was wel ietsje 'uitgeloterd' nadien maar ik was zoiezo toe aan een nieuw. Ik ben zelfs nog gaan zwemmen (gewoon baantjes) op de dag dat ik uitgerekend was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Het Thuisproject: ik zou willen dat dat nog zou kunnen. Maar bij mij zit alles 'van voren' (lees: ik zie er uit alsof ik een voetbal heb ingeslikt) en een gewoon badpak past echt niet meer. Maar ik zal dat zwemmen wel ook zo lang mogelijk blijven doen.

    BeantwoordenVerwijderen