woensdag 15 februari 2012

Knutselen op woensdag: koningsmantel

Dit keer geen knutselwerkje van de kids, maar een lastminute carnavalsidee. Hoewel grotere kinderen dit ook prima zelf zouden kunnen maken.
Onze kinderen zijn al voorzien van een prachtig prinsenpak en prinsessenjurk (sorry, niet geblogd). Maar als Limburgse kon ik het toch niet laten nog iets voor carnaval te maken. Een razendsnelle koningsmantel:Op een rommelmarkt vond ik een prachtige 'gouden' kussensloop. Er zat al een randje, lees: een tunnel, ingestikt. Daarin knipte ik twee knoopsgaten, die ik verstevigde met vlieseline. Een lintje erdoor rijgen, dit vast zetten met een stopper, et voila.

Next week we will be celebrating Carnaval. We made a lastminute King's gown.
At a thriftstore I picked up a 'golden' pillowcase. I cut two buttonholes, pulled a ribbon through, put a stopper on the ribbon, and that was it. 
What did you do this week?

Wat maakte jij deze week? Voeg je link hieronder toe! :)
Volgende week zal er geen 'knutselen op woensdag' zijn: we zijn deze week te druk met carnaval vieren. :)

3 opmerkingen:

  1. Dag Ima, omdat ik je blog zo leuk vind, en je linkparty een superinitiatief vind (wat nog wel wat reclame mag krijgen....) heb ik je een blog award toegekend, de Liebster blog! Kijk maar eens op http://tikkiescheef.blogspot.com en geef het stokje door!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk idee en ook ik kende je een award toe!

    BeantwoordenVerwijderen